Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@19:34:52 GMT

تجارت دبه ترشی شیشه ای بزرگ

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۲۲۹۳

تجارت دبه ترشی شیشه ای بزرگ

همه ما در خانه های خود یک سری کالاهایی داریم که استفاده های زیادی از آن می کنیم و از این نمونه می توان به دبه و جار شیشه ای اشاره کرد که علاوه بر نگداری ترشی در آن، می توان در حمل آب و کارهای دیگر از آن استفاده کرد.

دبه ها دارای مکانهای استفاده متفاوت می باشند که از سایز های مختلفی برخوردارند و در دو نوع مات و شیشه ای ساخته می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه فکر می کنند که دبه های پلاستیکی باعث خراب شدن و کپک زدن ترشی می شود در صورتیکه این عقیده اشتباه است، آن چیزی که باعث فاسد شدن می شود این است که بعد از انداختن ترشی در دبه به درستی بسته نمی شود و باعث خراب شدن ترشی می شود.

دبه های شیشه ای تولید شده بیشتر مصارف صنعتی داشته و به عنوان دبه برای مایعات و دوغ استفاده می شود که استفاه زیاد آن باعث پر رونق شدن تجارت دبه ترشی شده است، همچنین دبه های مات که داری ضخامت کمتری هستند ولی مقاومت بالایی دارند بیشتر برای ساخت و تهیه ترشی استفاده می شود.

این نوع از محصولات در انواع مختلفی تولید می شوند و دارای سایزهای مختلفی بوده و هرکسی به اندازه دلخواه که نیاز دارد می تواند خریداری کند.

دبه ترشی شیشه ای

بهترین گزینه برای نگهداری ترشی انبه دبه های شیشه ای هستند چرا که این نوع هنگام تماس با سرکه که اسیدی می باشد دچار واکنشهای شیمیایی نشده و ضرری را به بدن انسان وارد نمی کند.

ظروف شیشه ای دارای طرحهای متنوعی می باشند که برخی به صورت راه راه و برخی به صورت طرحهای مشبک شده هستند که هر فردی می تواند از آن استفاده داشته باشد.

وزن دبه های پلاستیکی بسته به موادی که در آن به کار رفته است به نسبت نوع پلاستیکی سنگین تر است اما در عین حال از در حین نگهداری مواد ترشی از سلامت بیشتری برخوردار می باشد.

لازم به ذکر است موادی که برای تولید دبه ترشی شیشه ای به کار گرفته می شود هر چه مرغوب تر باشد می تواند هزینه بیشتری را هم داشته باشد.

بهتر است بدانید که در حال حاضر استان تهران یکی از برترین تولید کننده های ساخت دبه های پلاستیکی و شیشه ای می باشد که توانسته است با به کار گیری مرغوب ترین مواد و بهترین دستگاه

ها این مدلها را به مرحله تولید برسانند از این رو بسیاری از افراد در داخل کشور خواهان خرید و تهیه این محصولات با کیفیت می باشند.

هنگام تهیه این محصولات باید دقت داشه باشید که مصول دارای کیفیت مناسبی باشد و از درب محکمی برخوردار باشد.

دبه ترشی بزرگ

معمولا جنس این دبه های ترشی بزرگ از پلاستیک می باشد و دسته ای دیگر از این دبه ها در جنسهای فلزی و استیل نیز موجود می باشد که در حقیقت بهترین ظروف جهت نگداری ترشی می باشند.

یکی از مهم ترین مزیتهای استفاده از دبه های ترشی بزرگ، این است که می توانید میزان زیادی از ترشیها را درون یک دبه جای دهید.

این دبه ها اغلب از جنس پلاستیک بوده و در دو نوع مات و شفاف در بازار به فروش می رسد و هر کدام از این دبه ها دارای ضخامتهای متفاوتی نیز می باشد.

اغلب این دبه های بزرگ 10 لیتری می باشند و به سبب داشتن ظرفیت مطلوب کاربردهای مختلف و حمل و نقل راحتی دارند.

این دبه های ترشی بزرگ را در مدلها و طرحهای متنوع مختلفی مانند، گرد، 2 خطه، دهانه گشاد ربی، دسته بغل، 3 خطه، کتابی و غیره تولید می کنند.

انواع مختلف دبه ترشی بزرگ را نام بردیم که هر کدام متناسب با ویژگیهایی که دارند در بسیاری از مشاغل خانگی و کارخانه جات به منظور نگهداری و بسته بندی ترشی بادمجان یا هر محصول دیگری استفاده می شوند به عنوان مثال دبه های 10 لیتری دارای دهانه ی کوچک و ارتفای بلند می باشد که مناسب نگهداری مایعات است و دبه هایی که دهانه ی بزرگ تری دارند برای نگهداری ترشی، رب، رنگ و غیره مناسب می باشد.

دسته های این دبه ها با توجه به کاربردشان متفاوت هستند، برخی از آنها دسته های پلاستیکی، برخی دیگر دسته ی فلزی و بعضی از دبه های دسته ی آنها از بغل است که از جنس دبه می باشد.

این نکته را فراموش نکنید که برای محصولات غذایی مانند ترشیها، ماستها و غیره حتما باید از دبه های بهداشتی و با کیفیت استفاده نمود و کیفیت و جنس این دبه ها در حفظ سلامت محصولات خوراکی در آن و سلامت انسان نقش مهمی دارد و اگر جنس آنها از مواد بی کیفیت و نا مناسبی باشد احتمال بو گرفتن ترشی و تغییر رنگ آن در دراز مدت زیاد می باشد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا رپرتاژ آگهی محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا دبه ها ترشی بزرگ شیشه ای ی بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد

بحث مسدودسازی آگهی‌های بخش املاک دیوار و شیپور، اخیرا بسیار خبرساز شده است. در برنامه «هشت صبح» رادیو اقتصاد، کارشناسان و مخاطبان به بحث راجع به این موضوع پرداختند.

به گزارش تجارت‌نیوز، برنامه «هشت صبح» رادیو اقتصاد، روز سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت برنامه‌ای با عنوان «حذف آگهی‌های مسکن از سکوهای نیازمندی‌های رایگان» روی آنتن برد تا به یکی از دغدغه‌های مردم و فعالان بازار مسکن درباره تهدید وزارت راه و شهرسازی برای مسدود سازی بخش املاک دو پلتفرم اینترنتی (دیوار و شیپور) بپردازد.

در این برنامه رضا الفت‌نسب، عضو هیات مدیره کسب‌وکارهای اینترنتی که مهمان این برنامه بود ادعای مقام‌های این وزارتخانه را رد و تاکید کرد هر دو پلتفرم امکان تطبیق کد پستی ملک و کد ملی مالک را فراهم کرده‌اند. به گفته او این دو پلتفرم خودشان مخالف انتشار آگهی‌های فیک هستند اما وزارت راه و شهرسازی هنوز به توافق صورت گرفته برای فراهم کردن اطلاعات مورد نیاز برای تایید اصالت آگهی عمل نکرده است

در گزارش این برنامه ادعا شد که عملکرد این سکوها و عدم احراز هویت مالکان سبب شده تا نوعی بازار سیاه در زمینه مسکن شکل بگیرد. 

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی با اشاره به جلسه‌ای میان این مدیران پلتفرم‌ها و مسئولان وزارت راه و شهرسازی گفت: «در آن‌جا توافقی شده بود که به پلتفرم‌ها به‌صورت اختیاری امکان درج مشخصات املاک آگهی شده و تطبیق با کد پستی را فراهم کنند. اکنون این امکان فراهم شده و در هر دو پلتفرم‌ وجود دارد.» وی در بخش دیگری از گفت‌وگو به برخی مشکلات سامانه «املاک و اسکان» پرداخت و گفت: « به دلیل مشکلات زیرساختی حداکثر ۱۰ درصد افرادی که از این سامانه استفاده می‌کنند، می‌توانند مراحل را تا به آخر طی کنند تا آگهی‌شان ثبت و منتشر شود.»

پلتفرم‌ها خودشان سال‌ها به دنبال احراز هویت بوده‌اند

الفت‌نسب در پاسخ به سوال دیگر مجری مبنی بر این که آیا با این احراز هویت سوداگری و دلال‌بازی در بازار مسکن کنترل و مدیریت می‌شود؟ گفت: «همکاران ما در این پلتفرم‌ها در سال‌های گذشته به دنبال این بودند که موضوع احراز هویت را پیگیری کنند و این مشکل تا اندازه‌ای حل شد و سامانه «شاهکار» این اشکال را برطرف کرد. اما الان موضوع مهم‌تر «احراز اصالت آگهی» است؛ هم در حوزه مسکن و هم زمینه خودرو. ما به دنبال این هستیم که این امکان فراهم شده تا اطلاعاتی از طریق حاکمیت ارائه شود که فلان ملک متعلق به فلان فرد است و این مالکیت به هر طریق (مثلا به وسیله پیامک) احراز و اعلام شود. 

در ادامه مجری برنامه مدعی شد که این موضوع را وزارتخانه بر عهده خود سکوهای اینترنتی قرار داده، که الفت‌نسب جواب داد:«با کدام اطلاعات؟ پلتفرم از کجا این موضوع را احراز کند؟ دسترسی به این اطلاعات تنها در اختیار حاکمیت است. قرار بود این دسترسی را وزارت راه و شهرسازی برای پلتفرم‌ها فراهم کند اما تاکنون نکرده است.»

پیگرد قضایی قیمت‌سازها از سوی یک پلتفرم

سعید لطفی عضو هیئت مدیره و دبیر اتحادیه املاک مهمان دیگر این برنامه روی خط آمد و ابتدا در پاسخ به این سوال که موافق حذف آگهی‌ها از سکوهای اینترنتی هست یا نه؟ جواب داد: «من موافق حذف آگهی‌های «جعلی» از این سکوها هستم، نه همه آگهی‌ها.» او ادامه داد:«اگر این آگهی‌ها را حذف کنیم، در کجا باید عرضه شوند؟ نمی‌توان که مثل ۱۰ سال قبل پشت شیشه املاکی‌ها و یا روزنامه‌ها آگهی کرد.» او گفت که تاکید اصلی بر حذف آگهی‌های غیرواقعی است، نه همه آگهی‌ها.

لطفی اعلام کرد:«علاوه بر برخی اشخاص، برخی عوامل بانک‌‌ها نیز دست به انتشار آگهی‌های غیرواقعی می‌زنند. چون بانک‌ها بیشترین منفعت را از بالا رفتن قیمت‌ها می‌برند.»

رضا الفت‌نسب، عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی هم به اهمیت موضوع قیمت‌سازی برخی اشخاص غیر مسئول برای سکوهای اینترنتی گفت :«همکاران ما در یکی از پلتفرم‌ها، فهرستی از اشخاصی که به صورت «هدفمند» اقدام به درج آگهی کرده بودند، و مسجل شده بود که برای قیمت‌سازی این کار را انجام می‌دهند، را شناسایی کرده و به مراجع قانونی معرفی کردند.» او تاکید کرد که این موضوع برای خود پلتفرم‌ها خیلی مهم است و پلتفرم‌ها هم دوست ندارند که آگهی جعلی منتشر شود.

با مسدودسازی بازار سیاه به وجود می‌آید

پیام‌های مخاطبان به این برنامه هم متنوع بود اما بیشتر آنها حاکی از نگرانی مردم از احتمال مسدود کردن بخش املاک دیوار و شیپور بود. یکی از مخاطبان با ابراز مخالفت با حذف آگهی مسکن از پلتفرم‌های اینترنتی گفت: «افراد می‌توانند با آگهی در این پلتفرم‌ها قیمت‌های حداقلی را پیدا کنند، ولی اگر این حذف شود، ما باید بریم سراغ املاکی‌ها و آن‌ها می‌شوند سلطان این بازار.»

یکی هم با صراحت گفت:«آگهی‌های غیرواقعی را املاکی‌ها منتشر می‌کنند، به جای بستن پلتفرم‌ها، املاکی‌ها را مدیریت کنید.»

دیگری نوشت: «مخالفم. چون اگر این پلتفرم‌ها نباشند، قیمت را مشاوران املاک هر طور که خود بخواهند، تعیین می‌کنند.» 

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی در واکنش به نظرات شنوندگان رادیو گفت:«همان طور که مردم اشاره کردند مشاوران املاک می‌توانند در این موضوع بسیار تاثیرگذار باشند. ما به عنوان پلتفرم‌ها آمدیم کمک کنیم و هم برای مردم و هم مشاوران املاک ابزاری باشیم.»

یک نفر از مشاوران املاک نیز با یک پیام صوتی مخالفتش را با حذف پلتفرم‌ها اعلام کرد و گفت:«بر فرض حذف پلتفرم‌ها، کسانی که هم اکنون در این بازار اختلال ایجاد می‌کنند که از بین نمی‌روند، بلکه به سمت امکانات دیگر کوچ می‌کنند.»

حمایت کامل پلتفرم‌ها از احراز هویت

اقبال شاکری، عضو کمیته عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی که به صورت تلفنی در برنامه حاضر شده بود هم با اشاره به سامانه «املاک و اسکان» گفت: «هر کسی که ملک خود را در این سامانه ثبت کرده باشد، به راحتی می‌تواند در پلتفرم‌های اینترنتی هویت ملک خود را احراز کند.» موضوعی که سبب شد تا عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی، وارد موضوع شود و نکته مهمی را بیان کند. او گفت: «بخش زیادی از آگهی‌ها را مشاوران املاک در پلتفر‌م‌های اینترنتی منتشر می‌کنند و به مختصات املاک اشخاص دیگر دسترسی ندارند، که آن را در پلتفرم ثبت کنند و همین باعث برخی اشکالات می‌شود.» موضوعی که این نماینده مجلس قول داد آن را پیگیری کند.

در پایان این برنامه عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی تاکید کرد: «ما کاملا با احراز هویت موافقیم، اما ابزار آن باید در اختیار ما قرار بگیرد. در حاضر هم این امکان در پلتفرم‌ها وجود دارد، اما برای آگهی‌دهندگان اختیاری است.» او تاکید می‌کند که زیرساخت‌های این موضوع در اختیار وزارت راه و شهرسازی است و قرار بود که آن‌ها فراهم کنند که تاکنون به تعهد خود عمل نکرده‌اند.

دیگر خبرها

  • روش تهیه ترشی سیر به روش سنتی آذربایجانی
  • (ویدیو) فرآیند تهیه ترشی سیر به روش سنتی یک خانواده روستایی آذربایجانی
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • شیطان با نقاب خواستگار
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه
  • کشف ۳۰ کیلوگرم موادمخدر شیشه در مرز ارومیه
  • تهدید حیات جزیره سرخ‌گون هرمز با شیشه و پلاستیک