Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستای "مسگر" در بخش افشار شهرستان خدابنده که حدود ۴۵۰ نفر در آن زندگی می‌کنند ، امروزه آب به اصلی‌ترین مشکل آنان تبدیل شده و مشخص نیست این وضعیت چه زمانی توسط نهادهای مسئول برطرف می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، چند سالی است که بحران آب در استان زنجان تشدید شده و روز به روز این وضعیت نگران کننده شده و مشخص نیست مسئولان استان چه برنامه‌ای برای بهبود وضعیت آب در آینده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بحران و کمبود آب فعلاً برای شهرنشینان استان چندان ملموس نبوده و ممکن است در عرض چند سال آینده هم با نبود آب مواجه نباشند.

اما زمانی که موضوع کمبود آب شرب در روستا‌های استان زنجان مطرح می‌شود مشکلاتی همچون سیل از عدم تامین آب شرب و ضعف ارگان خدمات‌رسان سرازیر می‌شود و تقریباً مشکل آب شرب در اکثر نقاط روستا‌یی استان همچون شهرستان‌های ماهنشان، خدابنده طارم، زنجانرود و ایجرود همواره مطرح است به طوری که طبق گفته آبفا در تابستان امسال بیش از 500 روستای استان دچار تنش آبی هستند.

با تمام این‌ها ؛ چند سالی است مسئله کمبود آب در بیش از 120 روستای شهرستان خدابنده مطرح است و البته این موضوع بارها توسط سید البرز حسینی نماینده این شهرستان مطرح شده است. یکی از این روستاهایی که این روزها با مشکل بی‌آبی دست و پنجه نرم می‌کند روستای "مسگر" در بخش افشار شهرستان خدابنده است.

این روستا که بیش از 100 تا 120 خانوار و جمعیت حدودی 450 نفری را شامل می‌شود  ، امروزه آب به اصلی‌ترین مشکل آنان تبدیل شده و مشخص نیست این وضعیت چه زمانی توسط نهادهای مسئول حل خواهد شد.

به گفته روستاییان ، آبی در روستا وجود ندارد و فقط به شکل محدود آب چشمه در این روستا وجود دارد که یک دبه 20 لیتری 15 دقیقه زمان می‌برد که پُر شود. حتی اهالی روستا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اذعان کردند که روزانه صف‌های طولانی مقابل آب این چشمه ایجاد می‌شود و شرایط در این گرمای سوزان تابستان بسیار طاقت‌فرسا است.

روایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب استان زنجان ـ 5| تانکر آب در طارم جزء جدایی‌ناپذیر جهیزیه دختران محسوب می‌شودروایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب استان زنجان ـ 4| آب آشامیدنی "قره‌بوطه" با 950خانوار قابل مصرف نیست + فیلمروایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب استان زنجان ـ 3| مردم "گاوازنگ" آب شرب ندارند/ چرا آبفا‌ از ‌خدمت‌رسانی منع شد؟ + فیلمروایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب در استان زنجان ـ 2| 80روستای "خدابنده" با تنش آبی شدید روبه‌رو هستند/ مسئولان پاسخگو باشند

علی‌الله محلو عضو شورای روستای مسگر خدابنده در گفت‌وگو با تسنیم گفت: وضعیت آب شرب این روستا بسیار بحرانی است و نهادهای مسئول توجهی به این رنج و سختی ندارند. با اینکه روستا بین 100 تا 120 خانوار جمعیت دارد ولی آب شربی در این روستا وجود ندارد.

وی گفت: نامه‌نگاری‌های زیادی با نهادهای مسئول از جمله شرکت آب و فاضلاب و فرمانداری انجام دادیم ولی تاکنون این نامه‌نگاری‌ها جواب نداده و مردم روزانه ساعت‌ها در صف برای پر کردن دبه‌های خود آن هم در گرمای سوزان تابستان می‌ایستند.

عضو شورای روستای مسگر خدابنده ضمن تقدیر از این رسانه برای انعکاس مشکلات این روستا گفت: تلاش ما برای فراهم کردن آب شرب بی نتیجه بوده مگر اینکه با رسانه‌ای کردن مشکل این روستا، مسئولان به داد این روستا برسند.

از سوی دیگر جواد تاراسی فرماندار شهرستان خدابنده در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به مشکلات آب شرب در این شهرستان گفت: بحران آب فقط مختص شهرستان خدابنده نیست و اکثر مناطق کشور امروز با این معضل مواجه هستند.

وی گفت: از مشکل آب شرب روستای مسگر اطلاع داریم و قرار است این هفته تانکر آب  در بخش افشار حضور داشته باشد و به روستاهای این بخش آبرسانی کند.

از سوی دیگر وجیه‌الله بیگدلی مدیرکل امور روستایی استانداری زنجان به خبرنگار تسنیم گفت: مشکل آب شرب در روستای مسگر و بورون وجود دارد و در تماسی که با معاون آبفا داشتم قرار شد که در صورت تأمین اعتبار آبفا برای این روستاها آبرسانی کند.

وی گفت: آن چیز که مسلم است آبفا در صورت تأمین اعتبار این کار را خواهد کرد که خوشبختانه قرار است کمک‌هایی به آبفا شود.

این مسئول تاکید کرد: متاسفانه مشکل آب شرب مشکل نخست استان‌های زنجان است که در بازدید از روستاها ، این موضوع به عنوان نخستین معضل توسط اهالی مطرح می‌شود. 

با تمام این‌ها آنچه که نمود کامل دارد این است که ضعف عملکردی دستگاه خدمات‌رسان در طول سالیان سبب شده تا مشکل تامین آب شرب در روستا‌های استان زنجان خصوصاً در شهرستان خدابنده خودنمایی کند و هرازگاهی روستاییان به دلیل گرفتار شدن در چالش تامین آب مشکلات خود را از مسئولان امر شهرستانی و استانی پیگیری کنند هر چند که اغلب به نتیجه مطلوب نیز دسترسی نمی‌یابند.

با این حال تنها می‌توان امیدوار بود که دستگاه خدمات‌رسان در راستای تامین آب شرب روستا‌ها همت مضاعفی از خود نشان دهد و در پیشرفت و آبادانی هر چه بیش‌تر روستاها موثر باشد. در پایان باید منتظر ماند و دید که مقامات عالی استان چه تدابیری برایر رفع موضوع تنش آبی در روستاهای خدابنده دارند.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران آب بحران آب تسنیم از محرومیت های آب شرب استان زنجان ـ شهرستان خدابنده نهادهای مسئول آب شرب تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ حسن رضایی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بسیج سازندگی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون به ۱۲۰ روستا آبرسانی شده است ادامه داد: هم اکنون آبرسانی به دو دهستان باشت و بهمئی نیز توسط بسیج سازندگی در حال انجام است.
وی اهداء دو هزار جهیزیه به نوعروسان، اعزام پنج گروه جهادی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، خدمات رسانی ۸۵ گروه جهادی، ساخت ۳۰۰ باب خانه عالم، برپایی سفره افطاری برای ۲۰۰ هزار نفر، توانمند سازی ۵۰ مدرسه در طرح شهید عجمیان، توزیع ۳۰۰ تبلت بین دانش آموزان مناطق محروم، توزیع دو هزار و ۱۱۵ لوازم نوشت افزار، توزیع ۱۶ هزار بسته معیشتی، آزادی ۳۰ زندانی غیرعمد، غرس ۵۷ هزار درخت مثمر و غیر مثمر، تشکیل ۷۰۸ صندوق خرد خانگی، اهداء ۷ هزار فقره تسهیلات در زمینه جهاد روشنایی، تکمیل ۱۰ مصلی، تکمیل فاز دوم کتابخانه بهمئی، زمین چمن مصنوعی، تکمیل فاز نخست اورژانس بین جاده‌ای موشمی زیلایی، خاکبرداری فرهنگسرای لنده، ساخت پایگاه سلامت مادوان، تکمیل و تجهیز مسکن و ابنیه مدیریت بحران در بهمئی، یاسوج و توزیع هزار تن قیر رایگان بین شهرداری ها، راهداری و نیری انتظامی را از مهمترین اقدامات بسیج سازندگی در سال گذشته در استان عنوان کرد.
وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه برای ساخت و نصب ۵۰۰ تابلوی شهید استان در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: این طرح به مناسبت دومین کنگره ملی شهدای استان انجام می‌شود.
مسئول بسیج سازندگی استان همچنین از تهیه شناسنامه شهدای روستا‌های استان خبر داد و افزود: در این شناسنامه مشخصات روستا‌ها با تعداد شهدای آن دیده شده است.
وی همچنین از ارائه خدمت به روستای سیوکی جلیل خبر داد و گفت: این روستا در هشت سال دفاع مقدس بیشترین تعداد شهید نسبت به جمعیت را داشته است.
سرهنگ رضایی افزود: زمین چمن مصنوعی و آبرسانی به این روستا نیز انجام شده است.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی