Web Analytics Made Easy - Statcounter

«وجیه آباد» روستایی بین بروجرد و دورود با جمعیتی بالغ بر 150 نفر است که مردمان این روستا آب شرب ندارند و برای تهیه آب مورد نیاز از چشمه تا منزل در رنج و مشقت هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، داشتن حداقل امکانات حق هر فرد است، اما هنوز هم روستائیانی هستند که از کوچکترین امکانات محروم بوده و سالهاست رنج و مشقت زیادی را تحمل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با دیدن برخی از تصاویر شاید تصورش سخت باشد که هنوز هم هستند مردمانی که برای شستن و آشامیدن آب از چشمه استفاده کنند، مردمانی که بزرگترین خواسته شان دسترسی به آب آشامیدنی است.

روستای وجیه آباد بروجرد یک روستای مرزی در مناطق صعب العبور نیست، اگرچه آخرین روستای شهرستان بروجرد است اما همچنان در حسرت آب آشامیدنی روزگار را سپری می کنند در حالی که این روستا از برق، گاز و راه آسفالت برخوردار است اما این که چرا آب آشامیدنی تاکنون راهی این روستا نشده جای سوال دارد.

محروم از آب شرب

بالغ بر ۱۵۵ نفر شامل ۲۵ خانوار در این روستا زندگی می کنند که شغل اهالی این روستا دامداری و باغداری است.

وارد روستا که می شویم، صمیمیت و محبت را می توان در چهره اهالی دید که به استقبالمان آمدند، وقتی در مورد عدم دسترسی به آب شرب سوال شد، یکی از اهالی این روستا گفت: چندین بار به ادارات مربوطه مراجعه کرده ایم ولی با گذشت مدت زمان طولانی هنوز به نتیجه روشنی نرسیده اند و علت را نبود بودجه و اعتبار عنوان کرده اند.

در این میان خانم سالخورده دبه بزرگی در دست گرفته بود و به سمت چشمه حرکت می کرد، بعد از احوالپرسی گلایه هایش سر باز کرد و می گوید من با این سن بالا و هزار درد هر روز باید برای تهیه آب مسافت زیادی را از منزل تا چشمه پیاده بروم و دبه آب را بر شانه بگیرم و دوباره راهی منزل شوم.

وی بیان کرد: این آب بهداشتی نیست اما چاره نداریم و در زمستان که آب یخ می زند مشکلاتمان دو چندان می شود و تاکنون برای این مشکل روستا اقدامی نشده است؛ هم دام ها از چشمه استفاده می کنند و هم اهالی روستا، بنابراین بهداشتی بودن آب معنایی ندارد و چاره ای نداریم جز این که در کنار همه این مشکلات از آب چشمه استفاده کنیم.

مهاجرت اهالی روستا

زن خانه داری که یک دستش به ظرف آب بود و دست دیگرش بچه کوچکش را گرفته بود، گفت: هر روز آب شرب و حمام را باید از چشمه تا منزل حمل کنیم، شست و شوی ظرفها را بیشتر مواقع سر چشمه انجام می دهم.

وی اظهار داشت: دو فرزند کوچک دارم که ناچارم هر روز آنها را در این رفت و آمد تا سر چشمه بیاورم، تقاضا داریم مسئولان رسیدگی کنند تا این مشکلات ما برطرف شود..

یکی از جوانان روستا عنوان کرد: بسیاری از جوانان این روستا به خاطر همین محرومیت ها تمایلی برای ماندن در روستا ندارند و همین سبب شده تا جوانان این روستا را ترک و به شهرهای دیگر مهاجرت کنند.

بهانه تراشی برای آبرسانی به روستا

وی افزود: در زمان انتخابات صندوق رای را به روستا می آورند اما ما را از داشتن حق اولیه و حیاتی آب شرب بهداشتی برخوردار نمی کنند و در دسترسی به آب محروم هستیم.

اما کاملا مشهود بود که تاکنون بهانه تراشی هایی برای عدم آبرسانی به این روستا صورت گرفته چرا که همه شرایط مهیا بوده و وظیفه مسئولین است که اعتبارات را به گونه ای برنامه ریزی کنند تا مردم این روستا هم از امکانات برخوردار باشند.

حاج قاسم الگوی همه بسیجیان

در اینجا جای خالی روحیه جهادی مدیران احساس می شود، مدیرانی که شاید تحمل یک ساعت زندگی با این شرایط برایشان غیر ممکن است اما به راحتی از کنار این مشکلات عبور می کنند و دغدغه رفع این مشکلات را ندارند.

یادش بخیر حاج قاسم همیشه در صف اول خدمت به مردم بود، اگرچه وظایف و رسالت های سنگینی بر عهده داشت اما در جریان سیل برای کمک رسانی به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکرد و امروز می طلبد مسئولین این نوع نگاه را سرلوحه کارهایشان قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر

روستای چنار رودخان از توابع شهرستان شفت در استان گیلان است. این روستا در مسیر رودخانه‌ای قرار دارد که با درختان چنار پوشیده شده است. مدتی است اهالی این روستای شاهد نابود کردن طبیعت زیبای آن هستند. به طوری که شن و ماسه از سطح زمین و از پای درختان برداشت می‌کنند و همچنین به قطع درختان مشغول هستند.

این موضوع اهالی را گلایه‌مند کرده و با ارسال فیلم و تصاویر از مسئولان درخواست رسیدگی دارند.

منبع: شهروند خبرنگار - گیلان

بیشتر بخوانید:

قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است